Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Logger dine aktiviteter

Den ser ud som et armbåndsur, men Misfit Shine er en minicomputer, du bærer på kroppen, hvor den registrerer alle dine aktiviteter.

Skrevet af / 06/12/2013 - 14:37
Logger dine aktiviteter

Misfit Shine er et perfekt eksempel på wearable computing: Computere, man har på kroppen. Den har meget til fælles med puls- og træningsure, som registrerer træningsresultater, men denne er langt mere diskret og meget mere anvendelig for de fleste.

Den består af en lille monitor, lavet i samme slags aluminium, som bruges til flykonstruktion. Monitoren kan anbringes hvor som helst på kroppen. For eksempel i bæltet, på skjorten eller i et armbånd rundt om håndleddet.

Monitoren er vandtæt og tåler 10 bars tryk (100 meter). Den overfører data trådløst til Shine-app’en på en iPhone, når du lægger den på mobilskærmen. På den måde kan dagens aktiviteter se sådan ud:

Misfit-Shine-app

Korte fakta:

  • Enheden og app’en registrerer en række aktiviteter, herunder gang, løb, søvn, cykling og svømning.
  • Der findes forskelligt udstyr til at anbringe monitoren på kroppen, halsen, håndleddet, skoen, t-shirten eller BH’en.
  • Vandtæt ned til 100 meters dybde, perfekt for svømmere.
  • Ingen oplading nødvendig – batteriene varer i op til fire måneder
  • Dataoverførsel sker ved at lægge Shine på skjermen til iOS-enheden
  • Monitoren tæller skridt og beregner kaloriforbrænding og tilbagelagt distance

Misfit-Shine-monitor

App’en giver dig overblik over alle aktiviteter, du har bedrevet, og du kan se kaloriforbrænding, samt hvorvidt du har nået dine fastsatte mål. Shine fungerer også som ur, og den fortsætter med at logge dine aktiviteter, imens den bruges som armbåndsur.

Du kan – selvfølgelig – også dele resultater med andre, og konkurrere om bedste score med venner, som også bruger Shine.

Misfit-Shine

Misfit Shine koster 890 kroner og kan købes i Apple Store.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Lyd & Billede
Scroll to Top