Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

LG klar med billig alt-i-en pc baseret på Chrome OS

Bliver lanceret på CES i Las Vegas.

Skrevet af / 18/12/2013 - 18:01
LG klar med billig alt-i-en pc baseret på Chrome OS

Indtil videre har vi kun set bærbare computere baseret på Googles pc-operativsystem, men på forbrugerelektronikmessen CES, som finder sted i Las Vegas i næste måned, er LG klar med en alt-i-en pc, der kører på den webbaserede platform.

CHROMEBASE_2

Maskinen får navnet Chromebase, og den kommer til at bestå af en 21,5” skærm med en opløsning på 1920 x 1080p – altså Full HD – samt en processor fra Intel af typen Celeron 2, 2 GB ram og 16 GB SSD-lager.

Med computeren følger mus, integreret webcam, højttalere og HDMI-indgang. Det betyder, at Chromebase også kan anvendes som skærm koblet til en stærkere computer.

lg-chromebase-side-view

Prisen er endnu ikke kendt, men vi håber at kunne følge op på sagen, når vi selv er på CES i begyndelsen af januar måned.

Kilde: LG

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Lyd & Billede
Scroll to Top