annonce
annonce
annonce

CES 2018

JBL-legende genopstår

48 år efter sin oprindelige lancering på CES 1970 vender JBL L-100 tilbage.

annonce

Beder man en hi-fi-entusiast, der er født før 1970, om at nævne de mest legendariske højttalere, vil han meget sandsynligt have JBL L-100 højt på sin liste. Højttaleren blev introduceret på CES i 1970, og nu er den tilbage i Las Vegas. Årsagen er, at den genoptages i ny dragt i 2018.

L100 Classic bliver navnet, og den kommer naturligvis med den klassiske orange skumfront med kvadratisk mønster. Den kan dog også leveres med blå eller sort front.

Bag skummet gemmer sig en trevejs højttaler. Med en 12-tommers 1200FE bas med hvid membran i et basreflekskabinet. Der er også en JM125PC mellemtone og en JT025Ti1 diskant med titaniummembran.

Til forskel for originalen er mellemtone og diskant monteret på en lodret linje, lidt forskudt i forhold til bassens centrum.

L100 Classic kommer til salg i foråret. Prisen forventes at ende i nabolaget af 35.000 kroner.

JBL (dvs. Harman/Samsung) lavede i øvrigt næsten samme stunt på sidste års CES. Her blev prof-udgaven af L100 nemlig genlanceret.

annonce
annonce
annonce
annonce
Som læser har du kun ret til at benytte indholdet på lydogbillede.dk til personlige og ikke-kommercielle formål. Du kan downloade, linke til og udskrive indhold fra lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål, forudsat at du henviser til kilden og respekterer eventuelle rettighedsangivelser og/eller -forbehold. Du må ikke bruge indhold til andre formål eller på andre måder end dem, der udtrykkeligt er tilladt. .