Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

iTunes Match lanceret i Danmark

Al din musik på alle dine enheder - også selvom du ikke har købt numrene i iTunes.

Skrevet af / 10/12/2013 - 13:55
iTunes Match lanceret i Danmark

Med iTunes Match spejles og lagres al musik fra dit iTunes bibliotek i iCloud. Uanset om numrene stammer fra dine egne cd’er, om de er købt i iTunes, eller om de kommer andre steder fra.

Musikken bliver sammenlignet med det officielle katalog i iTunes-butikken, og al musik, som i forvejen er tilgængelig i iTunes bliver så frigivet til download og streaming overalt. Numre, som ikke er tilgængelige fra iTunes, bliver uploadet til din egen iCloud.

Resultatet er, at al din musik herefter kan streames til alle dine enheder i 256 kbit/s kvalitet uden kopieringsbeskyttelse.

iTunes Match understøtter maksimalt 10 enheder og op til 25.000 sange. Det koster 249 kroner per år at abonnere på tjenesten.

Hvis du har en iTunes-konto i andre lande end i Danmark, skal du dog passe på med at tegne abonnement på iTunes Match i Danmark. Har du først et Match-abonnement kan det nemlig ikke længere lade sig gøre at skifte til et andet lands iTunes-butik.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top