Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

iPad 5 bliver en forstørret iPad mini

Billeder, der formodes at vise den kommende iPads frontpanel, afslører at Apple bryder med det hidtidige iPad-design.

Skrevet af / 28/08/2013 - 16:57
iPad 5 bliver en forstørret iPad mini

Blogger Sonny Dickson, som for ganske kort tid siden kunne afsløre masser af billeder af den kommende iPhone 5C, har nu fået fingre i noget, der i høj grad ligner frontpanelet til den kommende iPad 5.

Og billederne viser, hvad vi allerede havde på fornemmelsen. Nemlig at den nye iPad afviger fra de tidligere modellers design og i stedet kommer til at ligne en forstørret iPad mini. Det indebærer især, at rammen omkring skærmen i siderne bliver langt tyndere, ligesom glasskærmen bliver erstattet af den samme type film-baserede touch-panel som iPad mini. Dermed bliver iPad 5 både lettere og tyndere end sine forgængere.

Billeder af frontpanelet kan du se i nedenstående galleri:

iPad-5-17 iPad-5-02 iPad-5-03 iPad-5-04 iPad-5-05 iPad-5-07 iPad-5-09
<
>
Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Scroll to Top