Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Instagram nu også til Nokia Lumia

Billedelingstjenesten får egen app på Nokias Lumia-telefoner.

Skrevet af / 11/12/2013 - 14:53
Instagram nu også til Nokia Lumia

Den meget populære fotodelings-tjeneste Instagram er nu tilgængelig via en dedikeret app til Nokias Lumia-smartphones. Med Instagram får Lumia-brugere nu mulighed for at give deres dagligdagsbilleder en kreativ behandling, som de kan dele på Instagram eller andre sociale netværk, som Facebook, Twitter, Tumblr og Foursquare.

Instagram udsendes til Lumia i en betaudgave, men med samme funktionalitet som man kender fra de andre platforme. Instagram-app’en er vigtig for Nokia i firmaets forsøg på at generobre sit territorium på smartphonemarkedet.

I sidste kvartal solgte Nokia flere end 9 millioner Lumia-smartphones, og Instagram er en af de uundværlige apps, for at fortsætte den vækst“, siger siger Nokias danske produktchef Niels Kjelstrup

Flere markante apps
Instagram er den seneste af en række nye apps til populære til Nokia Lumia, som blandt andet omfatter Twitters video-app Vine, dokument-appen CamScanner, note-appen InNote.

Man kan downloade Instagram til Nokia Lumia i Windows Store.

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

Samsung klar med nye prisbillige mobiler

Professionel lagring til mobilvideo

Polestar-mobil er på vej

Apple tillader alligevel webapps

Budgetmobil fra Nothing

Nye funktioner til Pixel-enheder

Ringenes Herre?

OnePlus Watch 2 præsenteret i Barcelona

0
Scroll to Top