Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Huawei viser fed, flad 4G phablet

Phablet med 4G, 6,1-tommers skærm og solidt batteri.

Skrevet af / 09/01/2014 - 10:12
Huawei viser fed, flad 4G phablet

Kinesiske Huawei er med Ascend Mate 2 med på “phablet”-trenden, altså med enheder, der størrelsesmæssigt er en mellemting mellem en telefon (“phone”) og tablet. I følge Huawei er det en enhed, som gør det let at redigere billeder og arbejde, mens man er på farten. Firmaets egne Emotion UI-brugerflade skal gøre det let at bruge den med en hånd, trods skærmstørrelsen.

Huawei-ascend-mate-UI

Med Huawei Ascend Mate 2 4G bringer vi fordelene ved lynhurtig netadgang ud til folk alle steder“, sagde Colin Giles, som er næstformand i Huaweis forbrugerelektronik-division ved præsentationen. Han fortsatte:

“Ascend Mate 2 er fyldt med funktioner til den mobile generation, som vil have underholdning, uanset hvor de befinder sig. Så som muligheden for at downloade fotoalbums på få sekunder og bruge dem i deres smartphone, der funger som mobilt kontor.

På grund af den 6,1 tommer stor skærm er det muligt at arbejde med dokumenter, fotos og film. Phabletten er udstyret med et 13 megapixel kamera og F2,0-objektiv, så man kan tage billeder under dårlig belysning.

huawei-ascend-mate-2-4g-back

For at få hurtig netadgang er der 4G LTE Cat4, som klarer hele 150 Mbit/s. Processoren er en 1,6 GHz quad-core, og batteriet er på 4050 mAh. Det giver i følge Huawei en 30% længere batteritid end konkurrenterne, og er f.eks. nok til en halv dags surf på nettet.

Huawei

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lyd & Billede
Scroll to Top