Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Huawei Ascend P8 præsenteres i dag

Vi rapporterer fra afsløringen i London. Her er, hvad vi ved på forhånd.

Skrevet af / 15/04/2015 - 11:48
Huawei Ascend P8 præsenteres i dag

Dens forgænger Ascend P7 var så god, at vi gav den titlen som års budgetmobil. Det var nemlig en high-end mobil til det halve af prisen på ​​konkurrenternes topmodeller. Så vi er virkelig nysgerrig efter at vide, hvordan Huawei vil være i stand til at overgå dette.

I eftermiddag kl. 16 begynder pressemødet, og vi er på plads i London. Vi rapporterer alle fakta direkte, når præsentationen er afsluttet kl. 17.30.

Senere kommer vores første indtryk af mobilen, når vi har fået lejlighed til at prøve den selv, sammen med vores egne billeder. Desuden har vi som det eneste medie i Nordeuropa fået arrangeret et interview med mr. Joonsuh Kim, vice president for mobildesign hos Huawei.

onleaks-p8

Lækket billede fra OnLeaks.

Men allerede nu er nogle fakta lækket. P8 siges at have samme gode byggekvalitet som sin forgænger med metalramme og “keramisk” bagside, og være næsten lige så tynd.

Der er endvidere rygter om, at den vil have den seneste ottekernede version af Kirin-processoren, en 1080p skærm på 5,2 tommer og et opgraderet 13 megapixel-kamera med vidvinkel og bedre lysfølsomhed.

Men hvem ved? Det gør vi – om nogle timer! Du kan selv følge begivenheden på huawei.com.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sporingstag til Googles Find My-netværk

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

0
Lyd & Billede
Scroll to Top