Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

HTC One halser efter Galaxy S4

HTC har solgt cirka fem millioner styk af flagskibsmodellen HTC One.

Skrevet af / 24/05/2013 - 14:15
HTC One halser efter Galaxy S4

Selvom HTC One har fået fremragende anmeldelser og har været på markedet allerede siden midten af marts på udvalgte markeder – og siden slutningen af april i resten af verden – så har den taiwanesiske mobilproducent “kun” solgt cirka fem millioner styk af flagskibsmodellen indtil nu.

I går kunne vi berette, at Samsung allerede har distribueret 10 millioner eksemplarer af firmaets nye Galaxy S4 til forhandlere over hele verden – og det blot på en enkelt måned efter lanceringen. Så umiddelbart er kunderne mere begejstrede for den meget lette, men plasticagtige Galaxy S4 end for HTC One, som ellers har fået stor ros for både design og kvalitet.

HTC-One_Silver_Left-580-100

Men netop kvaliteten og byggematerialerne er en del af årsagen til, at HTC One ikke sælger så godt som konkurrenten, siger en anonym kilde fra HTC til The Wall Street Journal. Det skriver The Verge. HTC kan på grund af mangel på komponenter simpelthen ikke producere nok enheder til at møde efterspørgslen, og salget går stadig så godt, at HTC ikke kan følge med, afslører den unavngivne HTC-chef.

Kommer i ren Google-version
Også på et andet punkt halser HTC One en smule efter Samsung Galaxy S4. I forbindelse med Google I/O kunne vi afsløre, at Google snart lancerer en “Nexus-udgave” af Samsungs nye smartphone-flagskib. Det indebærer, at man får en helt ren Android-installation, som Google ønsker sig, den skal se ud, og det helt uden Samsungs mange ekstra lag, finesser og funktioner.

google-galaxy-s4-460x306

Nu kan Geek.com så afsløre, at det samme med stor sandsynlighed sker med HTC One. Det er HTC selv, som ønsker at bringe en “ren” version af HTC One på markedet, hvilket blandt andet ville indebære, at telefonen ikke vil være udstyret med firmaets egen brugerflade, HTC Sense.

Angiveligt vil HTC lancere den nye version af HTC One i løbet af de næste par uger, men det er stadig uklart hvor og hvordan, den nye smartphone vil blive solgt til forbrugerne. Kommer det til at ske udelukkende via Google Play, så kan vi i første omgang kigge langt efter en ny HTC One på vores breddegrader, da Google Play ikke sælger hardware til kunder i Skandinavien.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top