Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

On-ear fra B&O

B&O PLAY by Bang & Olufsen præsenterer BeoPlay H2: en on-ear hovedtelefon man siger er "det perfekte match til et aktivt liv".

Skrevet af / 20/11/2014 - 13:22
On-ear fra B&O

“Hos B&O PLAY er vi 100 % dedikerede til at give en ny generation lyd og design i absolut særklasse,” siger Henrik Taudorf Lorensen, direktør for B&O PLAY, og fortsætter: “Med BeoPlay H2 bliver den unikke Bang & Olufsen lyd nu tilgængelig i en ny produktkategori og med et design og en brugeroplevelse, der fuldt ud matcher den store lyd.”

BeoPlay H2 vejer kun 150 gram, og inde i hovedtelefonerne sidder en specialudviklet højttalerenhed på 40 mm og en basport, der skal sikre en fyldig og kraftfuld lyd. Materialerne er kompositmaterialer, rå tekstiler og ægte lammeskind. Hovedbøjlen tilpasser sig automatisk til din hovedstørrelse og -form, når du har haft den på i et par minutter. Den får sin originale form tilbage, når du tager den af igen.

BeoPlay H2 er designet af den kendte danske industrielle designer Jakob Wagner, som også står bag BeoPlay H6 og BeoPlay H3“Med B&O PLAY ønsker vi primært at give vores kunder autentisk lyd. Min udfordring var at udtrykke det i hver eneste lille detalje på BeoPlay H2, så musikken fremstår autentisk og som en nydelse for alle sanser,” fortæller Jakob Wagner. “Det gjorde vi ved at tænke hver del separat for at optimere og simplificere helheden.”

H2 er udstyret med en tre-knaps-fjernbetjening og en mikrofon. Fjernbetjeningen og mikrofonen er begge integreret i kablet. Fra januar 2015 lancerer B&O PLAY en række kabler til forskellige brugssituationer: et kort lydkabel, der er ideelt til brystlommen (0,5 m), et langt lydkabel, der passer til lytning fra anlægget i hjemmet (2,5 m), og endelig et særligt kabel til Android-enheder. BeoPlay H2 koster 1.499 kroner.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Latterligt billigt fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarver

Topliste: Hørepropper og hovedtelefoner til påskeferien

Forbedret hørelse med AirPods Pro

Held og lykke med at købe disse

De bedste hørepropper får en afløser

Skullcandy: GROM-lyd til børneører

Endnu bedre Accentum fra Sennheiser

Forstærkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic fejrer 100 år med specialudgave

Bruger solen som kraftværk

Støjreducerende hørepropper fra OnePlus

0
Lyd & Billede
Scroll to Top