Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Master & Dynamic kommer til Danmark nu

Lækre sager fra nystartet producent, der vil lave hovedtelefoner til folk, der holder af god lyd, men ikke gider kedeligt design.

Skrevet af / 16/12/2014 - 12:37
Master & Dynamic kommer til Danmark nu

Master & Dynamic er et ungt selskab, som siger, at de vil udfordre de etablerede producenter ved at tilbyde en kombination af lyd og design, som de mener er en mangelvare i branchen i dag. Det er store ord, når det gælder et så veldækket marked som hovedtelefoner. De første anmeldelser har været overvejende positive, og særligt komforten med de store skindbetrukne ørepuder og kvaliteten får anerkendelse. Nu kommer de også til vore breddegrader, hvor de blandt andet vil kunne købes via Apple Store.

Master & Dynamic laver også ørepropper, men det er hovedtelefonerne som skiller dem fra andre producenter. Topmodellen MG40 har 45 mm store membraner i lukkede ørekopper og generøse mængder af bas. Der findes også en specialversion i 200 eksemplarer, lavet i samarbejde med modehuset Proenza Schouler, samt en mindre og lettere MH30 med 40 mm-membraner.

MH40_brown

Hovedtelefonerne er fortrinsvis bygget i aluminium og skind, og priserne begynder ved USD 350 – eller cirka 2.100 kr. plus moms. De er alle egnede til at blive brugt med smartphone eller hjemme, og findes i flere udførelser med skinddetaljer i blåt, sort, hvidt eller brunt.

Master & Dynamic planlægger at lancere sine hovedtelefoner på det europæiske marked  i december 2014.

MH30_gunmetal

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Latterligt billigt fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarver

Topliste: Hørepropper og hovedtelefoner til påskeferien

Forbedret hørelse med AirPods Pro

Held og lykke med at købe disse

De bedste hørepropper får en afløser

Skullcandy: GROM-lyd til børneører

Endnu bedre Accentum fra Sennheiser

Forstærkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic fejrer 100 år med specialudgave

Bruger solen som kraftværk

Støjreducerende hørepropper fra OnePlus

0
Lyd & Billede
Scroll to Top