Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Aktive hovedtelefoner med DAC fra Alpine

Bilstereospecialisten Alpine har lanceret sin første hovedtelefon, som har indbygget forstærker og DAC.

Skrevet af / 23/10/2014 - 11:26
Aktive hovedtelefoner med DAC fra Alpine

Japanske Alpine Electronics er blandt de førende inden for bilstereo, men har også en fortid som producent af OEM-elektronik og kassettebåndotagere, og de ejede i en årrække hi-fi-mærket Luxman. Hovedtelefoner har de imidlertid ikke prøvet kræfter med før. De gør de nu, og så gør de det så meget mere grundigt!

Alpines hovedtelefoner bruger en teknik, som de kalder TKR3 Full Frequency Immersion Technology. Den skal skabe følelsen af at være til koncert, når det gælder atmosfære, rumfornemmelse og lydtryk. Hovedtelefonerne har indbygget forstærker, som driver to 40 mm-elementer i lukkede ørekopper.

Der findes en styrings-app i iPhone, kaldet Level Play, hvor man har adgang til tonekontrol og equalizer.  Alpine Level Play-app’en kan scanne, analysere og organisere musikbiblioteket efter “energyniveau”. Når man gengiver musikken, afspilles den i tilfældig rækkefølge, baseret på lytterens “energy”-præferencer.

Hodetelefonen har indbygget 24-bit D/A-konverter, og drives af et opladeligt batteri med 10 timers spilletid og opladning via USB.

Alpine Danmark

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Latterligt billigt fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarver

Topliste: Hørepropper og hovedtelefoner til påskeferien

Forbedret hørelse med AirPods Pro

Held og lykke med at købe disse

De bedste hørepropper får en afløser

Skullcandy: GROM-lyd til børneører

Endnu bedre Accentum fra Sennheiser

Forstærkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic fejrer 100 år med specialudgave

Bruger solen som kraftværk

Støjreducerende hørepropper fra OnePlus

0
Lyd & Billede
Scroll to Top