Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

50 Cent og FCK slår pjalterne sammen

Snart kan du få FCK-hovedtelefoner. F.C. København og SMS Audio indleder samarbejde.

Skrevet af / 22/10/2014 - 12:04
50 Cent og FCK slår pjalterne sammen

Det er ikke kun i det store udland, at sportsklubber og elektronikproducenter sammen laver produkter, der glæder fans. Også herhjemme kan vi være med. Fodboldklubben FCK har indgået en aftale med SMS Audio og stjerneproduceren 50 Cent om en serie hovedtelefoner, specielt designet til FCK-fans.

Musik er en vigtig del af mit liv og specielt i min opladning til kampe. Det er også fedt, at vores fans nu kan vise hele verden, hvem de holder med, samtidig med, at de hører deres yndlingsmusik,” siger FCKs nr. 10, Nicolai Jørgensen.

Og glæden er gensidig på begge sider af Atlanten: “Alle ønsker at omgås vindere, og muligheden for at associere mig selv og SMS Audio med Skandinaviens største og mest succesfulde klub var et oplagt valg for mig,” siger SMS Audio CEO, Curtis “50 Cent” Jackson.

STREETby50_FCK_Limited_Edition_box
FCK-logoet pryder både kassen og hovedtelefonerne, selv om farven er dæmpet til grå på ørekopperne.

De nye On-Ear hovedtelefoner STREET by 50 FCK Limited Edition byder i følge pressemeddelelsen på lyd i studiekvalitet, med professionelt tunet 40-mm driver og kommer i et kompakt design med aftagelig ledning med mikrofon, en forbedret bas og ørepuder i memoryskum.

Fakta:

  • 40 mm driver
  • Aftagelig ledning med mikrofon
  • Bløde ørepuder i memoryskum
  • Hård opbevaringstaske
  • Officielt og unikt FCK-design
  • Brugervejledning

Hovedtelefonerne kan købes fra den 1. november for 1.199 kr i FCK MegaStore på Øster Allé 56 i København eller på fckmegastore.dk

Alle forudbestillinger, som modtages inden 1. november, belønnes med en rabat på 200 kr.

Der er næppe nogen tvivl om, at der vil være mange FCK-logoer at på ørene af klubbens fans i den kommende sæson. Om man vil gå så vidt at idømme bøder til folk med det forkerte mærke på hovedet, som det var tilfældet i NFL-ligaen i USA, er dog en anden historie.

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Latterligt billigt fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarver

Topliste: Hørepropper og hovedtelefoner til påskeferien

Forbedret hørelse med AirPods Pro

Held og lykke med at købe disse

De bedste hørepropper får en afløser

Skullcandy: GROM-lyd til børneører

Endnu bedre Accentum fra Sennheiser

Forstærkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic fejrer 100 år med specialudgave

Bruger solen som kraftværk

Støjreducerende hørepropper fra OnePlus

0
Lyd & Billede
Scroll to Top