Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Hovedtelefon til flere lydkilder på en gang

Denne hovedtelefon kan kobles til to trådløse Bluetooth-enheder - samtidig!

Skrevet af / 14/11/2013 - 13:30
Hovedtelefon til flere lydkilder på en gang

Hovedtelefonproducenten SOL Republic (SOL = Soundtrack Of Life) er gået sammen med Motorola om at lave en Bluetooth-hovedtelefon, som kan kobles trådløst sammen med to mobile enheder samtidig.

Tanken er ikke, at du skal spille to sange på én gang! Forestil dig i stedet det scenario, at du hører på musik fra din tablet, mens telefonen ringer. Med Tracks Air Bluetooth, som hovedtelefonen hedder, kan du svare på en indkommende samtale uden at behøve at bryde hovedtelefonernes parring med din tablet for derefter at indgå en ny med mobilen, inden telefonen ringer af.

I følge SOL har hovedtelefonen en rækkevidde på op til 50 meter, hvilket betyder, at du kan høre på musik i fitnesscentret fra mobiltelefonen, som ligger låst inde i garderoben. Hvorvidt det fungerer i praksis, når signalet på vejen måske skal passere gennem flere betonvægge og et løbebånd, er et andet spørgsmål.

Batteritiden hævdes at være 15 timer, og når batteriet er fladt, kan hovedtelefonen kobles til musikafspilleren med et gammeldags kabel.

SOL-REPUBLIC-Tracks-Air-table
Hovedbøjlen kan udskiftes med andre farver, som kommer senere.

Hovedbøjlen kan udskiftes til andre farver, når disse bliver tilgængelige i løbet af næste år. Selve hovedtelefonen kommer til butikkerne i løbet af november til ca. 1.500 kroner, først i hvidt og siden i farverne pistolgrå, rød og blå.

SOL-REPUBLIC-TracksAir_ElectroBlue-Header
Tracks Air ser seje ud i blåt.

fona.dk

soldierofsound.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Latterligt billigt fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarver

Topliste: Hørepropper og hovedtelefoner til påskeferien

Forbedret hørelse med AirPods Pro

Held og lykke med at købe disse

De bedste hørepropper får en afløser

Skullcandy: GROM-lyd til børneører

Endnu bedre Accentum fra Sennheiser

Forstærkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic fejrer 100 år med specialudgave

Bruger solen som kraftværk

Støjreducerende hørepropper fra OnePlus

0
Lyd & Billede
Scroll to Top