Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Libratone-højttalere får Bluetooth og NFC

Øger fleksibiliteten i de trådløse højttalere ZIPP og LOOP.

Skrevet af / 08/10/2014 - 11:04
Libratone-højttalere får Bluetooth og NFC

Libratone lægger ikke skjul på, at de mener, at Wi-Fi er den optimale måde at streame musik på, når det gælder bedst mulig lyd og stabil overførsel. Men når man ser, at Bluetooth bliver stadig mere udbredt, og at mange foretrækker denne måde at streame musikken på, tager man det naturligvis til efterretning.

Libratone udstyrer derfor sine ZIPP og LOOP med Bluetooth og simpel tilslutning med NFC for at gøre produkterne mere sociale og brugervenlige. Har du en telefon med NFC, kobles den op på få sekunder ved at holde telefonen over logoet på Libratone-højttaleren.

CD-kvalitet?
Bluetooth 4.0 og aptX-teknologi giver trådløs streaming med højere lydkvalitet. I pressemeddelelsen bliver vi fortalt, at dette giver cd-kvalitet, men Bluetooth støtter maksimalt 352 kbps, og selv om aptX-codec’en udnytter denne båndbredde bedre, kan det aldrig blive fuld cd-kvalitet.

Bluetooth Smart betyder, at enheder kan være sammenkoblet i både timer og dage uden at miste forbindelsen.

Wi-Fi-tilslutning
I sand Libratone-ånd er det dog fremdeles muligt – og foretrukket – at koble produktet til Wi-Fi-hjemmenetværket enten via AirPlay eller DLNA-teknologi. Indbygget Spotify Connect lader dig sømløst streame millioner af sanger fra Spotify til en Wi-Fi-tilkoblet Libratone-højttaler uden at blive afbrudt af indkommende samtaler. HTC Connect gør det desuden endnu enklere for HTC-brugere at streame musikken trådløst fra deres smartphones til Libratone LOOP og Libratone ZIPP. Og med lydprofiler i højttalerne kan man tilpasse dem til omgivelserne via en gratis Libratone-app.

Nye farver og materialer
Wi-Fi- og Bluetooth-versionen af den bærbare og batteridrevne Libratone ZIPP kommer i en opdateret version med et brunt skindhåndtag og Salty Grey uldbetræk som standard. Højttaleren koster 2.799 kroner. Den oprindelige udgave af ZIPP, med et sort skindhåndtag og sort farve, er fortsat tilgængelig.

Wi-Fi- og Bluetooth-versionen af Libratone LOOP, som passer til både hylder og vægmonterting (stativ og vægbeslag er med i pakken), kommer i Pepper Black-uldbetræk som standard. Prisen er 3.399 kroner.

Ekstra betræk sælges separat i en række farver, så det bør være let at finde noget, som matcher smag og interiør.

Gratis ekstrabetræk ved registrering
De nye ZIPP og LOOP med Bluetooth og NFC er tilgængelige fra midten af oktober hos forhandlere, nettbutikker og libratone.com. Nye ZIPP- og LOOP-kunder kan vælge et ekstra betræk i deres favoritfarve uden merpris, hvis de registrerer produkterne via Libratones app eller netside.

libratone.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    93.25 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Sonos vil gøre livet lettere med en ny app

Op til 18 tommer med baskrudt!

Disse højttalerne er mere specielle end det ser ud til

Omvendt højttaler - i lydkvalitetens tjeneste

Bowers & Wilkins fintuner lyden

Optimer lyden i dit rum med et par enkle tricks

Rummanden Carlsson

Sonos-jordskred til sommer?

Denon-soundbar med bas uden sub

Bærbare højttalere til rejsen

Måske den vildeste højttaler, vi har set

Tjek denne in-wall-højttaler

0
Lyd & Billede
Scroll to Top