Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Her er højttalerne til 2 millioner!

Men så er de også belagt med 24 karat finguld.

Skrevet af / 03/07/2015 - 16:23
Her er højttalerne til 2 millioner!

Danske HiFifreaks må have mindst én kunde, som ejer et par oliekilder eller ti. Distributøren har nemlig besluttet at tage Magellan Grand Concert-højttaleren fra franske Triangle ind i sortimentet, og her taler vi altså om håndbyggede højttalere belagt med 24 karat guld!

Højttalerne koster altså 2. mio. kroner, men så er de også som nævnt samlet i hånden – et arbejde som udføres i en lille fransk landsby af teknikere med 30 års erfaring – og hver eneste højttaler bliver manuelt kalibreret og finjusteret i producentens eget lydtætte laboratorium. Denne proces tager top dage.

Triangles internationale salgsdirektør, danske Rune Jacobsen, forklarer begejstret meningen bag galskaben:

“Den store Magellan er vores prestigefyrtårn, hvor ingeniørerne får lov til at give den gas og finde unikke tekniske løsninger uden at lade sig begrænse af omkostninger. Højttalerne skaber opmærksomhed og driver udviklingen af alle vores andre modeller. Selvom topmodellen ikke er vores hovedforretning, sælger vi 12-15 sæt om året – hovedsageligt til nyrige unge fra Asien, der vil vise, at de kun køber det bedste og dyreste. Vi har blandt andet leveret højttalerne i en knaldrød farve, der matchede kundens Ferrari,” siger han.

HIF-DDH1k

Fra 2000 til 2.000.000 for et sæt
HiFifreaks.dk, der importerer hi-fi-udstyr i alle prisklasser uden fordyrende mellemled, er dansk eneforhandler af højttalere fra Triangle. Du behøver ikke at sælge villaen for at få råd til et sæt, da priserne begynder ved 1000 kroner for en mindre reolhøjttaler. Daniel Nielsen, direktør i HiFifreaks.dk, kalder mærket for hi-fi-verdenens bedst bevarede hemmelighed og er meget glad for nu at kunne præsentere Triangles komplette produktprogram for Danmarks lydentusiaster.

“I forhold til hvad vi ellers har i sortimentet, skiller Triangle sig ud på tre punkter. Først og fremmest er lyden ganske anderledes. Selv folk uden kendskab til hi-fi vil kunne høre, at Triangle byder på en helt unik og meget luftig klang. Derudover er design og finish helt i særklasse. Triangle udstråler en fransk selvsikkerhed i designet, og de fleste kabinetter får ni lag klarlak. Og så adskiller mærket sig fra konkurrenterne ved at bevare produktionen i Frankrig, hvor andre rykker til Østasien,” fortæller Daniel Nielsen.

HiFifreaks.dk forventer ikke at sende snesevis af millionhøjttalere ud til danske hjem. Daniel Nielsen fortæller dog, at der er en hel del kunder til topmodellens lillebror, der koster en bagatel af 300.000 kroner sættet.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    93.25 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Denon-soundbar med bas uden sub

Bærbare højttalere til rejsen

Måske den vildeste højttaler, vi har set

Tjek denne in-wall-højttaler

Gulvhøjttaler er kronen på værket

Et kig ind i Harmans helligste

Rauna er tilbage

Engelsk legende vender tilbage efter 63 år

PMC lancerer aktive højttalere

KEF viser muskler med nye subwoofere

Bordhøjttalere med lydtryk

Spændende gulvmodel fra Revival Audio

0
Scroll to Top