Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Google udfordrer Apple TV

Nexus Player kommer med apps, film og spil - samt stemmestyring!

Skrevet af / 16/10/2014 - 03:24
Google udfordrer Apple TV

Chromecast er en billig og praktisk måde at streame indholdet på din tablet til tv-skærmen, men nu tager Google et syvmileskridt med Nexus Player, der er en direkte konkurrent til Apple TV.

Den understøtter apps, som man vil kunne downloade fra Google Play – blandt mulighederne er streaming-tjenester som Netflix, YouTube, TuneIn og Pandora, men også en app som Plex, der gør det muligt for dig at afspille medier fra alle dine netværks-enheder, understøttes af Nexus Player. Og dét trick kan Apple TV altså ikke gøre efter.

player-overview-1024

Desuden får man selvfølgelig adgang til musik, film og tv-serier fra Google Play. Man modtager personlige anbefalinger og kan synkronisere mellem sine enheder, så man kan begynde at kigge på sit indhold i sofaen og se slutningen af filmen med sin tablet i sengen. Endnu et trumfkort er, at fjernbetjeningen er stemmestyret, så man kun behøver at sige titlen på det, man vil se.

En anden fordel sammenlignet med Apple TV er, at man kan anvende den som spille-konsol. Nexus Player understøtter flere samtidige spillere, og også her vil man kunne fortsætte sit spil på mobilen eller tablet-computeren, hvis man rejser sig fra sofaen. Hvis man dog foretrækker de bløde puder i stuen, så vil man kunne tilslutte en rigtig spil-controller for at få den rigtige gaming-følelse.

Præcis som med Chromecast understøtter Nexus Player Google Cast, så man kan anvende tv’et som skærm og vise apps fra både Android og iOS, sin bærbare computer eller Chrome webbrowser.

Læs mere på www.google.com.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    93.25 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Marshall rocker videre

Du kan ikke købe den herhjemme

Mere prisvenlig hjemmebiograf fra Pioneer

Ny subwoofer til de superrige

Hjemmebio-kraftkarl er inde til test

Nu kommer den endelig

Vildere surroundforstærker fra Denon

"Alle" elsker Dolby

Nyt lydformat vil knuse Dolby Atmos

Januarudsalg på soundbars

Se den lille 4K-projektor

Vil bringe 3D-lyd til "alle"

0
Lyd & Billede
Scroll to Top