Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Google Movies nu i Danmark

Google tager nu kampen op mod iTunes.

Skrevet af / 18/03/2014 - 16:00
Google Movies nu i Danmark

Googles filmtjeneste, som indgår i Google Play-butikken, lanceres nu også i Danmark. Her kan man leje eller købe film, som man herefter kan se i browseren eller på iOS- og Android-enheder. Lejefilm lader til at koste mellem 29 og 39 kroner, mens det koster fra 79 kroner at købe filmene.

Lejer man en film, har man en måned til at påbegynde kigningen af filmen. Og når man først er gået i gang med at se en film, har man 48 timer til at se den færdig.

google-movies-store

Dette tilbud er især interessant for dem, der måtte have anskaffet sig en Google Chromecast for at kunne streame indholdet fra computeren eller den mobile enhed til tv-skærmen.

Vi er snart klar med en test af Chromecast her på lydogbillede.dk.

I Sverige har Google også lanceret Play Music, der fungerer meget lig musik-streaming-tjenester som Spotify og WiMP, men det lader foreløbig til, at vi må undvære musikdelen af Google Play i Danmark.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuld MAX?

Se ny trailer!

Premiere i dag!

Følelserne er tilbage!

Netflix slår til!

Premiere i dag!

And the Oscar goes to ...

Nu er traileren her!

The Netflix Slam: Nadal vs. Alcaraz

Ny svensk/norsk Netflix-serie

Taylor Swift kommer hjem til dig!

Klar på Netflix!

0
Scroll to Top