Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Gammel film får nyt liv

Mad Max er tilbage. Efter 30 år får den fjerde film i serien snart premiere, og traileren kan du se allerede nu.

Skrevet af / 28/07/2014 - 16:44
Gammel film får nyt liv

Der var engang i 80’erne, hvor Mel Gibson virkelig var kult. Det var i starten af hans karriere, da han spillede hovedrollen i de tre Mad Max-film, der kom i 1979, 1981 og 1985.

Mad Max var en post-apokalyptisk dystopi, som handlede om en primitiv fremtid, hvor lovløsheden herskede. Filmene gjorde Mel Gibson til en stor filmstjerne, og dem af os, der er gamle nok til at huske de første Mad Max-film kan nu enten gyse eller glæde os alt afhængig af temperament.

Nu er der nemlig en fjerde film på vej i serien. Den kommer til at hedde Mad Max: Fury Road, og den første trailer til filmen er netop blevet vist på den årlige nørd-messe, Comic Con, i San Diego.

Mad Max: Fury Road bliver instrueret af australske George Miller, som også stod bag de første tre film i serien, og hovedrollen som Max Rockatansky bliver nu spillet af engelske Tom Hardy, som vi også har set i Inception og The Dark Knight Rises, hvor han spillede superskurken Bane.

Engelske Tom Hardy som Mad Max.
Engelske Tom Hardy som Mad Max.

Instruktøren præsenterede den kommende film som en “western på hjul”, da traileren til Mad Max: Fury Road blev vist for publikum på Comic-Con, og den kommer efter sigende til at indeholde rigtig mange biljagter og ikke ret meget dialog.

Mad Max: Fury Road får premiere i maj 2015. Traileren kan du se herunder:

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bandekrigen fortsætter

Vil tilbage i sadlen!

Højreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Kommende højdepunkter på Netflix!

Fuld MAX?

Se ny trailer!

Premiere i dag!

Følelserne er tilbage!

Netflix slår til!

0
Lyd & Billede
Scroll to Top