Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Skyd med ildkugler fra håndleddet

Pyro er et armbånd med indbygget flammekaster.

Skrevet af / 12/12/2014 - 18:49
Skyd med ildkugler fra håndleddet

Har du spillet Dungeons & Dragons? Så ved du, at den sejeste spell, man kunne kaste som Magic-user, var en fireball. Og hvis du, siden du var en lille dreng eller pige, altid har drømt om at kunne affyre ildkugler mod dine fjender med hænderne, så kan din drøm nu blive til virkelighed. Med armbåndet Pyro, som sidder omkring dit håndled nøjagtig som et armbåndsur, men som kan skyde med kugler, der antændes, når de har fløjet tre meter.

pyro

Pyro Fireshooter er udviklet af tryllekunstneren Adam Wilber, som sælger armbåndet via hjemmesiden Ellusionist. Prisen er USD 174, og da armbåndet bestilles fra USA, skal du lægge transport, afgifter og told oven i prisen.

Rent praktisk indeholder Pyro Fireshooter fire kapsler, som hver især indeholder brændbart materiale, og affyringen styres via en fjernbetjening, man enten kan have i lommen eller som kan styres af en anden person, der kan befinde sig op til 9 meter væk.

Skærmbillede 2014-12-12 kl. 17.46.58

Herunder kan du se en video, hvor armbåndet bliver demonstreret.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Lyd & Billede
Scroll to Top