Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

LGs runde smartwatch kommer inden jul

LG G Watch R, som ligner et "rigtigt" armbåndsur, kommer til Danmark i november.

Skrevet af / 24/10/2014 - 12:00
LGs runde smartwatch kommer inden jul

Hvis et smartwatch i et design, der faktisk ser smart ud, er på ønskesedlen, er der en chance for, at julemanden har et med til dig. Hvis du altså har været virkelig artig.

Anden generation af smart-ure fra LG kommer nemlig til Danmark i begyndelsen af november. Uret, der bærer det nærmest uudtalelige navn LG G Watch R, blev præsenteret på IFA 2014-messen i september, og er verdens første smartwatch med en helt rund skærm med Plastic OLED-display, hvor hele skærmen er udnyttet.

G Watch R er med sin klassiske runde form det første smartwatch, der ligner et rigtigt ur, og det skaber det perfekte mix mellem smarte funktioner og stilfuldt design,” siger Susanne Persson, nordisk produktspecialist for mobiler hos LG Electronics.

Når uret ikke gør sit bedste for at ligne et klassisk, analogt urværk, kan man se billeder, apps og menuer på den runde skærm. Og LG lover, at OLED-skærmen er utrolig klar og farverig, også i skæve vinkler og lyse omgivelser.

Urkasse i stål og aluminium
LG G Watch R er lavet af rustfrit stål og aluminium. Men i stedet for fjedre og tandhjul finder man en 1,2 GHz-processor fra Qualcomm, samt det angiveligt mest kraftfulde batteri nogensinde i en Android Wear-enhed (410 mAh). G Watch R har 512 MB RAM og 4 GB lager til apps og filer. Enheden er desuden vand- og støvtæt i forhold til IP67 standarden, hvilket betyder, at den kan opholde sig på en meter vand i op til en halv time.

Uret har læderrem, men der er mulighed for at sætte et personligt præg, da det er kompatibelt med 22-millimeters standard-urremme.

LG’s nyeste smartwatch kommer med seks nye urskiver og forbedret strømbesparelse i dæmpet tilstand. Den kommende opdatering af Android WearTM OS giver G Watch R nye funktioner og features såsom offline-afspilning af musik. Opdateringer af Android Wear sker, efter brugerens godkendelse, helt automatisk via en smartphone.

Pris og tilgængelighed
LG G Watch R er tilgængelig fra første uge i november til ca. 2.290 kr.

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

Samsung klar med nye prisbillige mobiler

Professionel lagring til mobilvideo

Polestar-mobil er på vej

Apple tillader alligevel webapps

Budgetmobil fra Nothing

Nye funktioner til Pixel-enheder

Ringenes Herre?

OnePlus Watch 2 præsenteret i Barcelona

0
Scroll to Top