Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

I aften kommer to nye iPads

Vi rapporterer direkte fra lanceringen i Berlin. Hvad mon Apple kommer med andet end de nye iPads?

Skrevet af / 16/10/2014 - 16:56
I aften kommer to nye iPads

Om blot få timer, i aften klokken 19, vil Apple lancere en række nye produkter ved et pressemøde, der finder sted i San Francisco og Berlin. Og som sædvanlig er der godt med rygter om, hvad vi vil få at se. Denne gang er det sågar soleklart, i det mindste hvad angår to af produkterne, hvad Apple har i ærmet. Det er nemlig Apple selv, der er kommet til at lække detaljerne.

I går lagde man nemlig den officielle brugervejledning til iOS 8 online i iTunes Store. Problemet var, at den indeholdt billeder og fakta om to endnu ukendte iPad-modeller – iPad Air 2 og iPad mini 3.

apple-leak

Derfor ved vi nu, at der i aften kommer både en stor og en lille iPad, som primært byder på mindre forbedringer i forhold til de eksisterende modeller. Hurtigere processor, bedre kamera og fingeraftrykslæser lader til at være de vigtigste nyheder. Men der snakkes også om “Retina HD”-skærm med betydeligt højere opløsning.

desktop

Herudover vil Apple givetvis også præsentere den færdige version af Mac OS X Yosemite, som de viste os for første gang i forbindelse med WWDC i juni og som har været ude blandt brugerne i flere testversioner i flere måneder.

Men hvad vi ellers vil få at se er mere usikkert.

En ny iMac med højtopløst skærm, har vi hørt rygter om længe, men de skulle være blevet forsinket på grund af tekniske problemer. Nu handler rygterne i stedet mere om en model med 27” skærm og dobbelt så høj opløsning i forhold til tidligere. Altså en 4K – eller sågar en 5K-skærm! Vi krydser fingre!

iMac27_iMac21_Photos_WEB

Der er også blevet snakket meget om en opdateret MacBook Air med 12” Retina-skærm, men de seneste rygter siger, at man ikke har kunnet nå at blive færdige til dagens præsentation. Vi får se.

I hvert fald, så er vi på plads i Berlin fra klokken 19. Regn med nyheder løbende samt en længere reportage med billeder og vores første indtryk af produkterne.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Lyd & Billede
Scroll to Top