Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Første smart-ur fra FitBit

FitBit Surge er navnet på smart-uret fra firmaet, der specialiserer sig i wearables til sportsfolk.

Skrevet af / 28/10/2014 - 16:59
Første smart-ur fra FitBit

Går du op i sport med liv og sjæl, men kunne du også godt tænke dig et smart-ur med flere funktioner end de klassiske fitness-armbånd, så kunne FitBit Surge måske være noget for dig.

Læs også: Test af FitBit Flex

FitBit Surge, som kommer på markedet i begyndelsen af 2015 til en vejledende udsalgspris på 1.999,95 kroner, vil være tilgængeligt i farverne sort, blå og mandarin og i tre forskellige størrelser. Det skriver FitBit i dag i en pressemeddelelse.

Uret kombinerer klassiske fitness-funktioner som GPS samt tracking af løb, crossfit og styrketræning med smart-ur-funktioner som nummerviser, tekstmeddelelser og musikkontrol.

hzxm44d1pnv8uemddnen

Det smarte ur kommer med hele otte sensorer, der tracker dine bevægelser – tre accelerometre samt gyroskop, kompas, lyssensor, GPS og pulsmåler. Urets skærm er en baggrundsbelyst LCD touch-skærm.

FitBit Surge har en batterilevetid på op til syv dage. Uret kører ikke Android Wear, men er baseret på FitBits egen software-platform, hvilket betyder, at det både understøttes af iPhone samt af Android-smartphones.

OPDATERING: Som det fremgår af kommentarerne under artiklen, understøtter FitBit Surge også af Windows Phone, hvilket vi ikke fik skrevet til at begynde med. Beklager.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Lyd & Billede
Scroll to Top