Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Skal du have et?

Nu kan du snart købe Apple Watch i Danmark.

Skrevet af / 20/09/2015 - 00:36
Skal du have et?

Apple har netop foretaget en diskret opdatering af den danske hjemmeside, og lige pludselig er datoen “25. september” dukket op ud for Apple Watch.

De forskellige modeller er også blevet prissat.

Den billigste model, Apple Watch Sport med 38 mm urkasse i sølvfarvet aluminium og hvid sportsrem, kommer til at koste 3.099 kroner, mens en model svarende til den, vi allerede har testet i Lyd & Billede, Apple Watch med 42 mm urkasse i rustfrit stål og milanorem, koster 6.199 kroner.

Hvis du virkelig, virkelig, virkelig har for mange penge, kan du også investere dem i et Apple Watch Edition med 38 urkasse i 18 karat guld og spænderem i klar rød. Det koster kun 140.000 kroner.

og_apple_watch_edition
Apple Watch Edition. Foto: Apple

Vi ved endnu ikke i hvilke butikker, man vil kunne købe Apple Watch i Danmark, men et godt gæt er hos officielle Apple Premium Resellers som Humac.

Om Apple når at frigive den nyeste software-version til uret, Watch OS 2, tør vi ikke gisne om.

Et overblik over alle modeller og priser får du her på Apples danske hjemmeside.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Scroll to Top