Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Ny iPod touch med 128GB lagerplads

Du troede måske ikke, at iPod eksisterede mere? Den findes, og nu fornyer Apple hele spektret af iPods.

Skrevet af / 04/08/2015 - 09:21
Ny iPod touch med 128GB lagerplads

Apple solgte kun 2,6 millioner iPods sidste kvartal af 2014. Det er langt under salgstallene fra storhedstiden før iPhone, hvor alle skulle have sig en en iPod. Mobilen har dog ikke erstattet MP3-afspilleren helt. Der er nemlig stadig argumenter for at have en ren musikafspiller. Især en iPod touch.

Det kan nemlig bruges som videoafspiller, streaming-afspiller, spilkonsol, fjernbetjening og nu også som kamera. Nyeste generation af Touch har fået en ny 64-bit A8-processor, samt Apples M8 bevægelsesprocessor – ligesom iPhone har. Og et 8-megapixel kamera er det også blevet til. Så det eneste, der mangler, er stort set telefondelen.

Touch kommer i flere farver, og starter ved 1.749 kroner med 16 GB. Den findes desuden med 32GB og 64 GB lagerplads, som hidtil. Men som en nyhed er også en version med hele 128 GB til 3.490 kr.

Den har selvfølgelig wi-fi og Bluetooth 4.1, fire-tommers touchskærm, samt iOS 8.4, som giver adgang til Apple Music og Beats 1.

iPod_nano_6Up_Overlap_EarPod_PRINT

Den mindre iPod nano er kun blevet opdateret med nye farver. Det samme gælder for den lille Shuffle, der er en praktisk afspiller at have til motionsturen, hvor størrelse og vægt betyder noget.

100616_N12_PF_OW_PHO-10-0128_focus_ 001

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Lyd & Billede
Scroll to Top