Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Mere pålidelig Bluetooth

Creative BT-W2 er en lille USB-dongle, der sender og modtager kraftige Bluetooth-signaler.

Skrevet af / 15/10/2015 - 14:00
Mere pålidelig Bluetooth

Bruger du et Bluetooth-headset med din pc, og oplever du lejlighedsvise udfald i lyden? Det kan skyldes, at senderen i din PC er for svag, så lyden lejlighedsvis falder ud. I dette tilfælde har Creative et bud på en løsning. Og det samme gælder, hvis din pc er helt uden Bluetooth, som mange selvbyggede stationære er.

Creative BT-W2 er en lille dongle, der indsættes i en USB-port. Den kan bruges straks, og kræver ingen drivere.

Ingen forsinkelse
Udover et angiveligt kraftfuldt og stabilt signal skal forsinkelse i lyden være så godt som elimineret, takket være aptX Low Latency (aptX-LL). Har du hovedtelefoner eller en forstærker, der understøtter dette, kan du derfor spille pc-spil uden at opleve, at lyden kommer for sent i forhold til situationen på skærmen. Noget, der er særlig vigtigt i førstepersons-skydespil, hvor man oftest også vil kommunikere med andre spillere via mikrofon, og dermed er afhængig af, at lydtransmission går så direkte som muligt.

Meget passende i den sammenhæng er BT-W2 også kompatibel med PlayStation 4.

Er du en Mac-bruger, kan BT-W2 være ekstra interessant i kraft af dens aptX-støtte, som kan give bedre lyd med aptX-kompatible hovedtelefoner eller lydanlæg.

Donglen koster ca. 400 kroner.

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Scroll to Top