Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Få ekstra plads på Google Drive

Tjek dine sikkerhedsindstillinger, og bliv belønnet med 2 GB ekstra lagerplads.

Skrevet af / 10/02/2016 - 11:47
Få ekstra plads på Google Drive

Tirsdag fejredes Safer Internet Day, hvor mange myndigheder, organisationer og virksomheder organiserede kampagner for at advare offentligheden om, hvordan man kan bruge internettet sikrere.

Et af selskaberne er Google, som vil vise dig, hvordan du kan gøre din Google-konto mere sikker. Og som en belønning, får du 2 GB gratis lagerplads på Google Drev. Selv om sikkerhedsdagen er slut, gælder tilbuddet fortsat.

Du skal blot gå til security.google.com, logge ind, og følge guiden.

Skærmbillede: Google
Skærmbillede: Google

Guiden kontrollerer, at du har en plan B for at logge ind, hvis du mister din adgangskode, samt at ingen mistænkelige enheder har adgang til kontoen. Du kan endvidere se, hvilke tjenester, du har linket til din konto, hvad de har adgang til, hvilke apps, der omgår det sikre login, og at to-trins-godkendelse er aktiveret.

Sidstnævnte kan vi varmt anbefale, da det betyder, at en identitetstyv skal have både din adgangskode og adgang til din telefon med adgangskode-app’en.

Tillykke med en mere sikker konto – og mere lagerplads!

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Lyd & Billede
Scroll to Top