Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Følg med i teknologi-nyhederne fra CES

Årets første store teknologimesse kommer til at blive den mest spændende i lange tider. Her vil du få en et smugkig ind i tv-fremtiden og se ny teknologi for første gang.

Skrevet af / 08/01/2014 - 14:50
Følg med i teknologi-nyhederne fra CES

Consumer Electronics Show afholdes i januar hvert år i Las Vegas. Årets store teknomesse startede i går, tirsdag d. 7. januar, og varer frem til weekenden. Der vil du finde det største udvalg af nye elektronikprodukter og duppeditter i verden, samlet på et sted. Messen er alene åben for branchefolk og journalister. Til forskel fra messer som IFA i Berlin, der også er åben for publikum.

Tv kommer til at stå i fokus på årets CES-messe, hvor den foreløbig største nyhed – i mere end en forstand – er LG’s enorme 105-tommers OLED-tv med buet 5K-skjerm, 105UC9.

LG-105-inch-curved-4K-TV

LG bliver dog næppe ene om at lancere store nyheder på CES 2014. Vi venter at se en mængde nye smartwatches, hvoraf måske ikke alle vil være lige smarte. Og der vil sandsynligvis blive lanceret ændringer i indholdsløsninger fra leverandørerne af streamingtjenester.

Kameraer, hi-fi og hovedtelefoner vil garanteret kæmpe om opmærksomheden, og trådløst vil nok være et stikord på det meste.

Lyd & Billedes redaktion vil være i Las Vegas denne uge for at rapportere dagligt fra CES Convention Center, og mod slutningen af ugen også fra The Venetian Hotel, hvor alle high-end-godbidderne befinder sig.

Følg os på lydogbillede.dk

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lyd & Billede
Scroll to Top