annonce
annonce
annonce

CES 2018

Fjernstyr din strøm

D-Links smarte strømudtag og stikdåse tilkobles hjemmenetværket og fjernstyres med mobilen.

annonce

Har du prøvet at forlade hjemmet og pludselig komme i tvivl om, hvorvidt du huskede at slukke kaffemaskinen? Og hvad med strygejernet?

D-Link har løsningen i form af strømudtaget Wi-Fi Smart Plug (DSP-W115) og stikdåsen Wi-Fi Smart Power Strip (DSP-W245) med fire individuelle udgange.

Dlink DSP-W115 er praktisk til for eksempel at fjernstyre kaffemaskinen. Foto: D-Link

 

Med dem kan du nemt bygge et opkoblet hjem og få kontrol over også de “dumme” produkter. I hvert fald så langt som til at tænde og slukke dem.

De nye strømprodukter giver dig mulighed for at overvåge, hvilke produkter der tændt til enhver tid, samt tænde og slukke for strømmen, selvom du er uden for hjemmets fire vægge. Dette gøres med MyDlink-app’en til Android og iOS.

Strømprodukterne kan også inkluderes i mere avancerede makrokommandoer og kommunikere med andre smarte produkter gennem taleassistenterne Amazon Alexa og Google Assistant. Hvis du har en smartphone-højttaler som Amazon Echo eller Sonos One, skal du tale med den og bede den om at tænde eller slukke for D-Link-produkterne.

Prisen for stikdåsen (W245) er 98 euro, imens enkeltudtaget W115 koster 27 euro.

dlink.com

annonce
annonce
annonce
annonce
Som læser har du kun ret til at benytte indholdet på lydogbillede.dk til personlige og ikke-kommercielle formål. Du kan downloade, linke til og udskrive indhold fra lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål, forudsat at du henviser til kilden og respekterer eventuelle rettighedsangivelser og/eller -forbehold. Du må ikke bruge indhold til andre formål eller på andre måder end dem, der udtrykkeligt er tilladt. .