Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Farvestrålende spilmus fra Logitech

Gaming-mus designet for og testet af computerspillere.

Skrevet af / 05/03/2015 - 12:06
Farvestrålende spilmus fra Logitech

Følg Lyd & Billede på Twitter  og Instagram Instagram

Logitech har haft succes med at lave mus, specielt til spillere. Den nyeste af slagsen er samtidig uofficiel kandidat til prisen for længste produktnavn: Logitech G303 Daedalus Apex Performance Edition Gaming Mouse. Intet mindre!

G303 er designet på baggrund af feedback fra spillere og er udstyret med Logitechs egen optiske sensorteknologi og et metalfjedersystem til at give præcis den rette modstand i knapperne.

For i det ene øjeblik at kunne sigte helt præcist og derefter være i stand til at drøne ud over stepperne, kan man løbende skifte sensoropløsning fra 200 og hele vejen op til 12.000 DPI.

Knapperne på musen er testet med 20 millioner klik på hver for at være sikker på, at musen ikke svigter i kampens hede. En professionel gamer, der spiller 10 timer om dagen, er i følge Logitech to år om at lave 20 millioner klik.

G303_Logan_Back_Yellow

De er også blevet plads til rent blær. G303 belyser din musemåtte med fuldfarvet RGB-belysning, der kan vælges udfra en palet på 16,8 millioner farver.

Pris og tilgængelighed
Logitech G303 er tilgængelig fra starten af marts 2015 til en vejledende pris på 599 kroner.

Logitech har i øvrigt netop fornyet sin kontrakt med to af de mest vindende professionelle spillerhold, Cloud9 og Team SoloMid, som har skrevet under på også i 2015 udelukkende vil bruge Logitech-spiludstyr.

Logitech

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Scroll to Top