Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Endnu et smart-ur fra Samsung

Samsung Gear S har buet Super AMOLED-skærm og egen 3G-forbindelse.

Skrevet af / 29/08/2014 - 14:47
Endnu et smart-ur fra Samsung

Siden sidste efterår har Samsung lanceret et større antal smart-ure. Samsung Galaxy Gear kom i forbindelse med IFA-messen i 2013, og til Mobile World Congress i Barcelona i starten af 2014 lancerede Samsung urene Gear 2, Gear 2 Neo og Gear Fit. Galaxy forsvandt ud af navnet, da man skiftede fra Android til et eget operativsystem.

Samsungs næste store lancering finder sted i næste uge på årets IFA-messe i Berlin, men koreanerne kunne åbenbart ikke vente og har derfor allerede i dag lanceret endnu et nyt ur, som denne gang får navnet Samsung Gear S.

Gear S er udstyret med sit eget 3G SIM-kort for altid at være forbundet. Det betyder, at du får opdateringer fra sociale medier, din kalender, eller andre programmer, selvom du ikke har din telefon med dig. Du kan også svare på beskeder ved hjælp af et tastatur på skærmen eller via S voice. Dette betyder naturligvis, at forbindelsen også giver dig mulighed for at modtage og foretage opkald direkte fra din Gear S eller tillade viderestilling af opkald fra en smartphone. Gear S er også udstyret med WiFi. Den buede Super AMOLED-skærm er to tommer høj.

Samsung Gear S_Pure White_1

Uret har desuden indbygget GPS og pulsmåler.

Sammen med Gear S præsenterer Samsung sit nyeste headset, Gear Circle, et headset, der bæres som en halskæde. Par den med din smartphone eller Gear S via Bluetooth og hæng den rundt om halsen ved hjælp af en magnetisk lås. Når telefonen ringer, vibrerer halskæden, og du svarer ved at åbne låsen og holde højttaleren op til øret. Du kan også lytte til musik og styre din telefon med stemmen via Gear Circle.

Samsung_Circle_Black _5

Samsung Gear S vil være tilgængeligt i butikkerne i begyndelsen af oktober til en vejledende pris på 2.995 kroner. Samsung Gear Circle vil ligeledes være tilgængelig i butikkerne i begyndelsen af oktober og til en vejledende pris på 995 kroner.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Lyd & Billede
Scroll to Top