Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Galaxy S5: Det troede vi – det fik vi

Inden lanceringen af Samsung Galaxy S5 malede rygtemøllen i højeste gear om den kommende telefon. Vi har kigget på, hvad vi gættede på, og hvad der blev virkelighed:

Skrevet af / 25/02/2014 - 02:36
Galaxy S5: Det troede vi – det fik vi

Rygtet: I december skrev vi, at Galaxy S4 ville blive den sidste plastic-model fra Samsung. Galaxy S5 skulle blive fremstillet af metal, som ville blive støbt til ét unibody-chassis.

Sandheden: Rygtet var falsk. Selvom Samsung Galaxy S5 kommer i fire forskellige farver og i nyt, perforeret “modern glam”-design, så er den altså stadig lavet af plastic.

Rygtet: Samsungs nye flagskib skulle ikke blot komme med fingeraftryks-scanner. Nej, den ville få en iris-scanner, der ville kunne sikre telefonen på baggrund af en scanning af brugerens øje.

Sandheden: Forkert. I stedet for fik Galaxy S5 en fingeraftrykslæser, der minder om den, der sidder på bagsiden af HTC One Max.

Rygtet: Samsung Galaxy S5 ville få den bedste mobilskærm nogensinde med en opløsning på hele 2560 x 1440 pixel på en 5,25” S-AMOLED-skærm.

Sandheden: Meget forkert. Skærmen er vokset til 5,1”, men opløsningen på 1920 x 1080 pixel har Galaxy S5 til fælles med sin forgænger, hvilket faktisk giver Galaxy S5 en ringere pixeltæthed end sidste års model.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top