annonce
annonce
annonce

Nyheder

Det danske tv-staffeli – Opstalt OP1

annonce

Med klassisk nordisk design håber arkitekten bag Opstalt OP1, Malte Kidde Skov, at indtage tv-stuen. Det specielle møbel er et alternativ til nutidens glas og stål og bygger i stedet videre på den nordiske møbeltradition med naturlige og rene materialer. TV skal ikke længere hænge på væggen, men i stedet udstilles på en pedestal.

Møblet er udført i sæbebehandlet egetræ og passer til de fleste tv-modeller på markedet, så længe de understøtter VESA-standarden 20-40 cm. Det bagerste ben fungerer som kabelskjuler, og med et tilkøb af et særligt kit, kan diverse konsoller samt eksterne enheder hænges op og gemmes på bagsiden af tv’et via læder-straps. Skønt det medfølgende billedmateriale ikke afslører det, så er der også plads til en Soundbar via højdejusteringen.

(Foto: Producent)

(Foto: Producent)

(Foto: Producent)

(Foto: Producent)

Opstalt OP1 koster 5.999 kr. imens ophænget kaldet OPHANG koster 699 kr.

Du kan læse mere om Opstalt OP1 på den officielle hjemmeside, hvor du også kan bestille dit eget nummererede eksemplar.

annonce
annonce
annonce
annonce
Som læser har du kun ret til at benytte indholdet på lydogbillede.dk til personlige og ikke-kommercielle formål. Du kan downloade, linke til og udskrive indhold fra lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål, forudsat at du henviser til kilden og respekterer eventuelle rettighedsangivelser og/eller -forbehold. Du må ikke bruge indhold til andre formål eller på andre måder end dem, der udtrykkeligt er tilladt. .