Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Denne video viser gul iPhone 5C

Her kan du komme helt tæt på den kommende iPhone 5C. Samt læse hvorfor den kommer til at tage livet af iPhone 4S.

Skrevet af / 14/08/2013 - 19:55
Denne video viser gul iPhone 5C

Vi ved allerede, at Apple er på vej med en billig-version af iPhone, der kommer til at lyde navnet iPhone 5C. Men i løbet af den seneste uges tid er der dukket masser af billedet op på nettet, som viser den kommende iPhone 5C’s plastic-bagcover i alle regnbuens farver. Endvidere er der nu bred enighed om, at C’et i navnet iPhone 5C står for Color.

Billederne (se galleri herunder) er blevet lækket af websiden sonnydickson.com, som hævder at have så velinformerede, interne kilder hos Apple, at de er i stand til at bringe troværdige billeder og videooptagelser af kommende Apple-produkter før alle andre.

P1100306-1518x2024 baby-blue P1100290-2024x1518 pink P1100313-1518x2024 yellow
<
>

Om det altid står til troende, kan vi kun gisne om, men i hvert fald har sonnydickson.com nu også offentliggjort en video, som går meget tæt på en gul udgave af det nye iPhone 5C-bagcover. Det interessante ved videoen, som du kan se nederst på siden, er, at bagcoveret bliver sammenlignet direkte med alle tidligere og eksisterende iPhones lige fra den allerførste og frem til den nuværende iPhone 5.

Apple forventes at lancere nye produkter ved et stort arrangement den 10. september, men om iPhone 5C vil blive præsenteret ved den lejlighed eller først senere på året, ved vi først til den tid.

Derfor må iPhone 4S lade livet
Faktum er, at introduktionen af en billigere iPhone vil være et stort brud med Apples hidtidige strategi om at lade tidligere iPhone-modeller falde i pris, når en nu model bliver lanceret, for dermed at have en mere prisbilligt produkt at tilbyde markedet.

Men den nuværende iPhone 4S, som ville blive den billigste model efter lanceringen af en ny iPhone 5S, har ikke 4″ skærm og understøtter heller ikke Apples nye Lightning-stik.

Det kan være årsagen til, at Apple i stedet vil lancere et produkt som iPhone 5C, der formentlig kommer til at koste det samme, som man i dag skal give for den nuværende “billigmodel”, iPhone 4, i Apple Store. Den koster i dag 2.999 kroner for en model med 8 GB lagerplads.

Man kan altså forestille sig, at produktporteføljen efter lanceringen den 10. september bliver iPhone 5S, iPhone 5 og iPhone 5C, hvormed alle Apple-telefonerne vil have det nye skærmformat og det nye stik, mens de gamle iPhone 4-modeller forsvinder fra butikkerne.

Her er videoen, som kommer helt tæt på den gule iPhone 5C:

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top