Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Denne dims gør din iPod-dock trådløs

Sæt modtageren i den gamle 30-bens iOS-dock, og stream løs!

Skrevet af / 10/04/2014 - 13:12
Denne dims gør din iPod-dock trådløs

Efter et vellykket Kickstarter-projekt er Auris Skye nu blevet lanceret i den virkelige verden. Det drejer sig om en trådløs musikmodtager som placeres i docken på din gamle 30-pins dockingstation for iPod og iPhone.

Enheden kobles trådløst på hjemmenetværket, og kan derefter streame musikken trådløst direkte via AirPlay fra din bærbare Apple-enhed eller iTunes fra PC og Mac. Og har du en Android- eller Windows-mobil, kan den alternativt bruge DLNA.

Auris_Skye2

Tabsfri kvalitet
Inden musikken sendes gennem luften, komprimeres den først til formatet Apple Lossless, for derefter at blive pakket ud bit-perfect ved modtagelsen – så musikken kan overføres i ægte cd-kvalitet.

Auris har angiveligt brugt et helt år på at perfektionere teknologien for at undgå de problemer, som ofte er forbundet med dagens musikmodtagere på markedet såsom mislykket parring, dækningsgrad, lydkvalitet og begrænset kompatibilitet med populære dockingstationer.

Ikke brug for opladning
Auris Skye har indbygget digital forforstærker og D/A-konverter, og lydkvaliteten skulle være bedre, end hvad de fleste dockinghøjttalere klarer på egen hånd. Og bedst af alt er der ikke brug for opladning, da den trækker strøm direkte fra docken.

Der medfølger et ekstra kabel, som gør det muligt at bruge Auris Skye med bilstereoen.

Vælg mellem sort og hvid. Prisen ca. 1.000 kroner.

theauris.com

Se præsentationsvideo:

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top