Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Dansk verdenshit: Styr din mobil med øjnene

Danskerne bag konceptet TheEyeTribe har gjort det muligt at kontrollere en tablet alene med øjnenes kraft. Se David spille Fruit Ninja uden at røre en finger.

Skrevet af / 26/02/2013 - 16:09
Dansk verdenshit: Styr din mobil med øjnene

Vi ruller os ikke i store produktlanceringer på Mobile World Congress, men mens nogen er skuffede over det, så er der andre der nyder godt af lidt ekstra opmærksom. På den danske stand fandt vi folkene bag TheEyeTribe, og de er klar med et produkt, der har et potentiale af de helt store.

Med et specialbygget mobilkamera, der kan spore øjnenes bevægelse, har de gjort det muligt for brugere at kontrollere alle mulige og umulige features på smartphones og tablet-skærme. Det kræver en meget kort kalibrering af øjnene, der skal styre aktiviterne på skærmen, men så er man i gang, og i klippet her forsøger David sig både på nettet, og han giver også spillet Fruit Ninja et skud.

Projektet TheEyeTribe udspringer af fire forskningsprojekter på ITU, men nu står den lille gruppe danskere på egne ben, og de er klar til at blive bygget ind i alle fremtidens mobile enheder. Hvor lang tid der går, før vi kan kontrollere vores telefoner med øjnene, det er endnu svært at sige, men TheEyeTribe-drengene er klar med teknologien.

Denne nyhed bringer vi i samarbejde med TV 2 Beep.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

Samsung klar med nye prisbillige mobiler

Professionel lagring til mobilvideo

Polestar-mobil er på vej

Apple tillader alligevel webapps

Budgetmobil fra Nothing

Nye funktioner til Pixel-enheder

Ringenes Herre?

OnePlus Watch 2 præsenteret i Barcelona

0
Scroll to Top