annonce
annonce
annonce

Ultra High Definition

Færdigkalibreret Ultra HD-monitor

4K-skærmen Samsung UD9740 er møntet på kreative professionelle.

annonce

Den 31,5 tommer store computerskærm Samsung UD9740 har med sine 3,840 x 2,160 pixels en opløsning svarende til fire 1080p HD-skærme. Den ekstreme opløsning kan blive meget værdifuld for brugere, som arbejder med grafik, design og form, video eller fotografi.

Farvegengivelse
Samsung lover desuden, at de med UD970 løfter farvegengivelsen til et nyt niveau med en strålende billedoplevelse i alle dele af den digitale arbejdsproces. Monitoren gennemgår en meget nøjagtig kalibrering allerede under produktionen, og den understøtter maskinkalibrering efter hele 25 punkter på gråtoneskalaen. Hvilket muliggør en ekstremt neutral farvekalibrering og nøjagtig hvidbalance. Sammen med støtte for Adobe RGB på 99,5 procent skal UHD-monitoren give en ekstremt god billedkvalitet. Alt dette er selvfølgelig noget, som vi agter at undersøge ved selvsyn, så snart vi kan slå kloen i et eksemplar!

UD970_014_Pivot_Gray_comp

Skærmen kan også drejes på højkant. 

Synsvinkel
Med en synsvinkel på 178 grader og muligheden for at justere skærmen på fire forskellige leder skulle det være let at finde en indstilling, som passer til arbejdsopgaven. Bagsiden er også enkel og elegant.

UD970_002_Back_Black_comp

Bagsiden er elegant og minimalistisk.

Samsung UD970 er tilgængelig fra november, og prisen bliver kommer til at modsvare den heftige konfiguration – omkring 15.000 kroner!

samsung.dk

annonce
annonce
annonce
annonce
Som læser har du kun ret til at benytte indholdet på lydogbillede.dk til personlige og ikke-kommercielle formål. Du kan downloade, linke til og udskrive indhold fra lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål, forudsat at du henviser til kilden og respekterer eventuelle rettighedsangivelser og/eller -forbehold. Du må ikke bruge indhold til andre formål eller på andre måder end dem, der udtrykkeligt er tilladt. .