Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Færdigkalibreret Ultra HD-monitor

4K-skærmen Samsung UD9740 er møntet på kreative professionelle.

Skrevet af / 25/09/2014 - 12:02
Færdigkalibreret Ultra HD-monitor

Den 31,5 tommer store computerskærm Samsung UD9740 har med sine 3,840 x 2,160 pixels en opløsning svarende til fire 1080p HD-skærme. Den ekstreme opløsning kan blive meget værdifuld for brugere, som arbejder med grafik, design og form, video eller fotografi.

Farvegengivelse
Samsung lover desuden, at de med UD970 løfter farvegengivelsen til et nyt niveau med en strålende billedoplevelse i alle dele af den digitale arbejdsproces. Monitoren gennemgår en meget nøjagtig kalibrering allerede under produktionen, og den understøtter maskinkalibrering efter hele 25 punkter på gråtoneskalaen. Hvilket muliggør en ekstremt neutral farvekalibrering og nøjagtig hvidbalance. Sammen med støtte for Adobe RGB på 99,5 procent skal UHD-monitoren give en ekstremt god billedkvalitet. Alt dette er selvfølgelig noget, som vi agter at undersøge ved selvsyn, så snart vi kan slå kloen i et eksemplar!

UD970_014_Pivot_Gray_comp
Skærmen kan også drejes på højkant. 

Synsvinkel
Med en synsvinkel på 178 grader og muligheden for at justere skærmen på fire forskellige leder skulle det være let at finde en indstilling, som passer til arbejdsopgaven. Bagsiden er også enkel og elegant.

UD970_002_Back_Black_comp
Bagsiden er elegant og minimalistisk.

Samsung UD970 er tilgængelig fra november, og prisen bliver kommer til at modsvare den heftige konfiguration – omkring 15.000 kroner!

samsung.dk

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Lyd & Billede
Scroll to Top