annonce
annonce
annonce

Nyheder

Canon opdaterer – lidt

Her er Canons mindste kompaktkamera med den fine 1 tommes billedsensor i en ny udgave.

annonce

Der er ikke meget nyt i Canon PowerShot G9 X Mark II (pyha!). Det meste er ved det gamle: En helt okay 3x zoom med 28 mm vidvinkel på sit bredeste og lysstyrke f/2.0 til f/4.9.

Det er ikke længe siden, vi testede forgængeren og var begejstret over både billedkvalitet og brugervenlighed. Billedkvaliteten er nok den samme her, men brugervenligheden er forbedret. Du får også touch-skærm og Wi-Fi, og den samme fine 20 megapixel billedsensor, som vi testede i G9 X.

En ny processor har øget skudtakten fra 6 til 8,2 billeder i sekundet, og autofokus skulle være bedre til at følge motiver i bevægelse. Nu er der også råfilkonverter indbygget, så du kan redigere billederne – lidt – og gemme dem som jpeg-filer, som du så kan dele fra mobilen via Wi-Fi.

En tand mere nyttig er den nye billedstabilisering, som giver op til 3,5 trins stabilisering, hvilket betyder skarpere billeder, hvis du bevæger kameraet, mens du fotograferer.

Prisen havner omkring 4.000 kroner, og kameraet kommer i salg fra februar 2017.

(Foto: Produsenten)

(Foto: Canon)

annonce
annonce
annonce
annonce
Som læser har du kun ret til at benytte indholdet på lydogbillede.dk til personlige og ikke-kommercielle formål. Du kan downloade, linke til og udskrive indhold fra lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål, forudsat at du henviser til kilden og respekterer eventuelle rettighedsangivelser og/eller -forbehold. Du må ikke bruge indhold til andre formål eller på andre måder end dem, der udtrykkeligt er tilladt. .