annonse
annonse

Bang & Olufsens nye vægpynt lover god lyd!

annonse

At stereoanlægget konstant tager nye former, er BeoSound Shape et oplagt bevis. Det nye lydsystem fra Bang & Olufsen er en kombination af vægdekoration, lyd og lyddæmpning i ét!

Højttalere på væggen

Mere specifikt taler vi om et vægmonteret modulært højttalersystem bestående af højttalere, forstærkere og akustiske plader, alle betrukket med stof. De sekskantede “fliser” kan hænges på væggen i kreative mønstre, og lader dig forme lydsystemet til dit eget behov, både hvad angår lydmæssige og visuelle udtryk.

Standardlayoutet består af et forstærkermodul, to højttalere og et par støjdæmpende plader for akustikkens skyld, men du vil opnå den fulde effekt, som B&O kalder “Band on the wall” bør du nok tilkøbe flere moduler. Samlet set kan du kæde op til 11 forstærkere, 44 højttalere og et ubegrænset antal støjdæmpende plader samme…

BeoSound Shape bruger sin egen algoritme til at distribuere lyd til hver højttaler, og vi er blevet lovet en massiv, men alligevel præcis stereolyd, uanset hvor du står. Bang & Olufsen tilbyder desuden et online designværktøj, hvor du kan mikse og matche de forskellige moduler, samt få anbefalinger til en optimal placering af de forskellige moduler.

Aktive højttalere

Shape-højttalerne er tovejs (5,14 “bas, 3/4” diskant) og er som nævnt aktive, med dedikerede forstærkermoduler til hvert element. Hvert forstærkermodul giver 8×80 watt og kan dermed drive fire højttalere hver.

Lydsystemet er ophængt på væggen ved hjælp af beslag, og naturligvis trådløst (bortset fra strømforsyningen).Lyden fordeles via hovedenheden BeoSound Core, som understøtter de fleste trådløse lydstandarder, herunder Bluetooth, Chromecast, AirPlay og DNLA lyd.

Som det sig hør og bør, tilbyder B&O også en række farver og stoffer til BeoSound Shape. Farvepaletten omfatter bl.a. Parisian Night Blue, Purple Heart, Infantry Green, Brazilian Clay, Wild Dove Grey og ikke mindst Black. Derudover kan man vælge blandt eksklusive uldfarver fra danske Kvadrat (Brown, Moss Green, Pink, Dark Blue), der kan blandes og matches efter ønske.

Beosound Shape er på mange måder et spændende lydsystem, ikke mindst fordi det også giver en vis kontrol over rumakustik, uden at ty til underlige skumplader og “æggebakker” på væggen.

BeoSound Shape kan købes fra august 2017. Prisen afhænger af antallet af moduler, valg af stof osv, men siges at starte på omkring 4.000 euro for et standard-layout. Med andre ord ingen billig bænkevarmer .

 

Læs også:

Hi-Fi

"Det tør vi godt gøre en gang til!" siger en træt, men tilfreds arrangør.

Made in Norway

Nogle klistrer deres logo på et kinesisk produkt og kalder det lokalt. Det er ikke godt for Electrocompaniet, som både udvikler og fremstiller deres produkter i hjemlandet Norge.

CES 2018

Denne højttaler kan styre resten af dit hjem takket være Google Assistant.

CES 2018

Højttalerne i den populære Reference Premiere-serie er opdateret både udvendig og indvendig.

CES 2018

Lydteknologi fra Meridian, soundbars med Dolby Atmos – og én højttaler, som styrer alt.

CES 2018

Heritage Theater Bar er en skræddersyet soundbar, som henter inspiration fra gamle Klipsch-kreationer.

CES 2018

48 år efter sin oprindelige lancering på CES 1970 vender JBL L-100 tilbage.

CES 2018

Lysende højttalere, hovedtelefoner og nem hjemmebio fra Creative.

CES 2018

Technics satser hårdt på high-end-pladespillere og lancerer to nye modeller.

Højttalere

XTZ er kendt for høj kvalitet til meget konkurrencedygtige priser. Indtrykket blev yderligere bekræftet da vi var på besøg.

Trådløs lyd

Trådløse højttalere fås til alle behov; fra bærbar musik på ferieturen til fuldvoksne gulvhøjttalere. Her er 10 af de bedste.

Gør et elektronikkup

Black Friday er blevet en af årets store indkøbsfester. Her er de butikker, der dumper prisen på hjemmeelektronik. OPDATERET!

På forsiden nå

6 trådløse fitnesspropper

Ikke alle ser det som en fest at trække deres korpus hen til det lokale fitnesscenter for at forbrænde kalorier....

Focal Kanta No.2

Når jeg hører ordet high-end, tænker jeg tre ting: Bedre lyd, end de fleste kan drømme om; dyrere, end næsten...

Annihilation

Annihilation er ikke nogen letfordøjelig film, og den er heller ikke velegnet til tanketom popcornunderholdning en fredag aften. Men både...

Olympus PEN E-PL9

For mange er størrelsen på kameraet afgørende. Hvis det er for stort og tungt, betyder det ofte, at det ikke...

5 streaming-forstærkere

For mange har mobiltelefonen taget over som hovedkilde, når musik skal lægge stemningen derhjemme. Folk, der går op i lydkvalitet,...

The Man With the Iron Heart

Tyskeren Reinhard Heydrich (Clarke) kom ind i nazistpartiet gennem sin meget overtalende kone (Pike). Himmler udpegede ham hurtigt til leder...

Klipsch Heritage HP-3

Hovedtelefoner til 13.000 kroner er ikke hverdagskost. Endnu mere specielt er det, at de kommer fra en producent, der ikke...
annonse
annonse
annonse
annonse