annonse
annonse

Prof-elektronik

Music Group, som er firmaet bag tyske Behringer, har købt TC Group, herunder højttalerspecialisten Tannoy og svenske LAB.

annonse

music-group-acquires-tc-group-e1430409951577

Imens mærkerne TC Helicon og TC Electronic mest er kendt i musikerkredse – hvor de til gengæld er elskede – er Tannoy også kendt blandt hi-fi-dyrkere.

Tannoy, som med 80 år på bagen er af verdens ældste og mest hæderkronede højttalermærker, har sine rødder i Storbritannien, hvor højttalerne fortsat produceres. Men de har siden 2002 været ejet af danske TC Group. TC ejer også den svenske LAB gruppen og White Audio.

labgruppen

LAB-gruppen, som er specialist i digitale forstærkere bliver fremover en del af Behringers imperium.

 

Spændende teknologier
Nu er hele butikken overgået til tysk ejerskab. Køberen er Music Group, der er koncernen bag Behringer. Det gør selskabet til et af verdens mest magtfulde indenfor professionel lyd. Behringer er kendt for at lave musikudstyr til særdeles konkurrencedygtige priser. Og Ulrich “Uli” Behringer har flere gange tidligere luftet den store tegnebog for at udvide forretningen og få firmaer med interessante teknologier eller -markedsandele ind i folden. Det gælder f. eks. mærkerne ​Midas, Klark Teknik og Turbosound.

Skjermbilde-2015-05-03-kl.-17.59.30

Ulrich “Uli” Behringer.

 

Music Group står for nådesløs fokus på innovation. Vi har løbende fulgt mærker, der supplerer vores andre historiske mærker. Og her var TC Group det ideelle match på grund af sine verdensklasse-mærker og imponerende teknologier. Jeg er meget stolt over at byde TC Group velkommen i vores familie,” siger grundlægger og administrerende direktør Uli Behringer.

Specialist i effektiv produktion
Købet betyder, at Behringers øvrige firmaer får adgang til de patenter og teknologier, som blandt andet TC Electronic og TC Helicon ejer. Og omvendt. Det kan blive interessant at se, hvilket udstyr – og til hvilke priser, det kan føre til i fremtiden. Uli Behringer slår i pressemeddelelsen også på, Music Group har investeret over 100 millioner dollars i automatiserede produktionsanlæg. Behringer har således opført en hel by til produktion af sit udstyr i  Zhongshan i Guandong-provinsen i Kina.

Behringer_city

Behringer City i Guandong i Kina.

Læs også:

Hi-Fi

"Det tør vi godt gøre en gang til!" siger en træt, men tilfreds arrangør.

Made in Norway

Nogle klistrer deres logo på et kinesisk produkt og kalder det lokalt. Det er ikke godt for Electrocompaniet, som både udvikler og fremstiller deres produkter i hjemlandet Norge.

CES 2018

Denne højttaler kan styre resten af dit hjem takket være Google Assistant.

CES 2018

Højttalerne i den populære Reference Premiere-serie er opdateret både udvendig og indvendig.

CES 2018

Lydteknologi fra Meridian, soundbars med Dolby Atmos – og én højttaler, som styrer alt.

CES 2018

Heritage Theater Bar er en skræddersyet soundbar, som henter inspiration fra gamle Klipsch-kreationer.

CES 2018

48 år efter sin oprindelige lancering på CES 1970 vender JBL L-100 tilbage.

CES 2018

Lysende højttalere, hovedtelefoner og nem hjemmebio fra Creative.

CES 2018

Technics satser hårdt på high-end-pladespillere og lancerer to nye modeller.

Højttalere

XTZ er kendt for høj kvalitet til meget konkurrencedygtige priser. Indtrykket blev yderligere bekræftet da vi var på besøg.

Trådløs lyd

Trådløse højttalere fås til alle behov; fra bærbar musik på ferieturen til fuldvoksne gulvhøjttalere. Her er 10 af de bedste.

Gør et elektronikkup

Black Friday er blevet en af årets store indkøbsfester. Her er de butikker, der dumper prisen på hjemmeelektronik. OPDATERET!

På forsiden nå

6 trådløse fitnesspropper

Ikke alle ser det som en fest at trække deres korpus hen til det lokale fitnesscenter for at forbrænde kalorier....

Focal Kanta No.2

Når jeg hører ordet high-end, tænker jeg tre ting: Bedre lyd, end de fleste kan drømme om; dyrere, end næsten...

Annihilation

Annihilation er ikke nogen letfordøjelig film, og den er heller ikke velegnet til tanketom popcornunderholdning en fredag aften. Men både...

Olympus PEN E-PL9

For mange er størrelsen på kameraet afgørende. Hvis det er for stort og tungt, betyder det ofte, at det ikke...

5 streaming-forstærkere

For mange har mobiltelefonen taget over som hovedkilde, når musik skal lægge stemningen derhjemme. Folk, der går op i lydkvalitet,...

The Man With the Iron Heart

Tyskeren Reinhard Heydrich (Clarke) kom ind i nazistpartiet gennem sin meget overtalende kone (Pike). Himmler udpegede ham hurtigt til leder...

Klipsch Heritage HP-3

Hovedtelefoner til 13.000 kroner er ikke hverdagskost. Endnu mere specielt er det, at de kommer fra en producent, der ikke...
annonse
annonse
annonse
annonse