annonse
annonse

Nyt fra fjeldet

Den norske Pinell DAC Mini er lavet for at give bedst mulig lyd fra computeren - på en billig og særdeles enkel måde.

annonse

Pinell er produkter, som er udviklet i Norge og produceret billigt i Kina. Dette for at få bedst mulig kvalitet til en lav pris. Pinell DAC Mini er ingen undtagelse i den henseende.

Digitalkonvertere er bærbare af typen plug-and-play. Altså ingen brug for drivere. Strøm får den direkte fra computerens USB-port.

Dette er den nemmeste måde at forbedre lyden fra computeren på. Kobbel den til computeren med USB i den ene ende og til lydanlægget i den anden med almindelig hi-fi RCA-kabler. Så er det bare at nyde musik fra Spotify, Wimp, iTunes, Winamp, eller hvad du nu end bruger, i god lydkvalitet.

16-bit
Pinell DAC Mini er blandt de simpleste DAC´er på markedet. Mens dyrere konkurrenter støtter 24-bit/96-192kHz musiksignal via USB, er Pinell begrænset til 16-bit/44,2-48kHz – altså CD-kvalitet.

Med mindre du køber højopløste musikfiler fra netsteder som for eksempel HDtracks.com eller gubemusic.com, behøver du ikke nødvendigvis højere opløsning.

Størstedelen af musik fra computeren er maksimalt lagret i 16-bit/44,1kHz, enten i ukomprimeret WAV eller AIFF, eller som Flac – eller Alac-filer. De allerfleste af os har en overrepræsentation af MP3-filer, som er i en endnu lavere opløsning. Dette gælder også for streamingtjenester som Spotify og Wimp, med henholdsvis 320kbps Ogg.Vorbi og 256kbps AAC. Ingen af disse behøver egentlig en DAC med højere opløsning end 16-bit/44,1kHz. Langet vigtigere er det, at DAC´en gør et godt job med disse filer. Når det er sagt, en DAC med højere opløsning kan også ofte have mindre egenstøj, også når den arbejder med lavere opløsning.

Kabinettet til DAC Mini er i solidt aluminium, med detaljer i rustfrit stål, og rødt USB-kabel følger med. Vejledende udsalgspris er 1.095 kroner.

Vi har fået DAC´en ind til test, omtale kommer senere.

ttmicro.no

Læs også:

Hi-Fi

"Det tør vi godt gøre en gang til!" siger en træt, men tilfreds arrangør.

MWC 2018

Asus lancerer to Zenfone 5'ere, hvor skærmen fylder næsten det hele.

Sony viser redesignet Xperia XZ2

På Mobile World Congress i Barcelona viste Sony Mobile mandag sine nye modeller Xperia XZ2 og XZ2 Compact.

MWC 2018

De nye lynhurtige topmodeller har henholdsvis superkamera og dobbeltkamera.

Made in Norway

Nogle klistrer deres logo på et kinesisk produkt og kalder det lokalt. Det er ikke godt for Electrocompaniet, som både udvikler og fremstiller deres produkter i hjemlandet Norge.

CES 2018

Xperia XA2 giver endnu mere for pengene, end XA gjorde.

CES 2018

Technics satser hårdt på high-end-pladespillere og lancerer to nye modeller.

Gør et elektronikkup

Black Friday er blevet en af årets store indkøbsfester. Her er de butikker, der dumper prisen på hjemmeelektronik. OPDATERET!

Årets bedste forstærkere

Det er ikke nok med fede højttalere, hvis forstærkeren ikke swinger. Her finder du de allerbedste forstærkere, vi har testet i året, der gik.

Årets bedste lyd- og billedkilder

Der er ikke så meget tvivl om, hvor lyden og billedet skal komme fra. Tjek vores anbefalinger!

Hi-Fi

Den 20. Hi-Fi & Surround cementerede analogrenæssancen. Vinyl er mainstream. Men sideløbende med streaming.

Apple

Vores første indtryk af iPhone X - og svarene på de mest presserende spørgsmål.

På forsiden nå

6 trådløse fitnesspropper

Ikke alle ser det som en fest at trække deres korpus hen til det lokale fitnesscenter for at forbrænde kalorier....

Focal Kanta No.2

Når jeg hører ordet high-end, tænker jeg tre ting: Bedre lyd, end de fleste kan drømme om; dyrere, end næsten...

Annihilation

Annihilation er ikke nogen letfordøjelig film, og den er heller ikke velegnet til tanketom popcornunderholdning en fredag aften. Men både...

Olympus PEN E-PL9

For mange er størrelsen på kameraet afgørende. Hvis det er for stort og tungt, betyder det ofte, at det ikke...

5 streaming-forstærkere

For mange har mobiltelefonen taget over som hovedkilde, når musik skal lægge stemningen derhjemme. Folk, der går op i lydkvalitet,...

The Man With the Iron Heart

Tyskeren Reinhard Heydrich (Clarke) kom ind i nazistpartiet gennem sin meget overtalende kone (Pike). Himmler udpegede ham hurtigt til leder...

Klipsch Heritage HP-3

Hovedtelefoner til 13.000 kroner er ikke hverdagskost. Endnu mere specielt er det, at de kommer fra en producent, der ikke...
annonse
annonse
annonse
annonse