Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Apple satser stort på streaming-tv

Web-tv-tjeneste forventes at blive lanceret til efteråret i USA.

Skrevet af / 23/03/2015 - 12:37
Apple satser stort på streaming-tv

Ved lanceringen af Apple Watch fortalte Apple, at man har tilføjet understøttelse af HBO Go, som mest af alt minder om vores HBO Nordic, på Apple TV. Nu forlyder det, at Apple har planer om langt mere ambitiøse internet-tv-satsninger.

Ifølge kilder, der selv er involveret i planerne, har Apple forhandlet med flere store tv-netværk som Disney, Fox, CBS og Discovery om at tilbyde en vifte af kanaler over internettet. Kunderne skal kunne abonnere på en tjeneste for at se udvalgte kanaler på deres Apple TV eller iPad uden samtidig at behøve at abonnere på kanalpakker via kabel eller satellit.

Kilderne siger, at tjenesten vil tilbyde både live-tv og on-demand. Prisen skulle blive omkring 20-30 dollars om måneden.

Om eller i givet fald hvornår noget sådant kommer til Skandinavien er uklart, men ambitionerne betyder i hvert fald, at man kan begynde at forestille sig, at det vil kunne ske i fremtiden.

Kilde: New York Times

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hysterisk ny trailer!

Stadig fuld-MAX?

Sådan fungerer Foley og ADR til filmlyd

God knows who did it ...

Prisvindende kærlighedsdrama

Max med norske MILF'er!

Bandekrigen fortsætter

Vil tilbage i sadlen!

Højreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

0
Lyd & Billede
Scroll to Top