annonce

Apple på vej med smartur

New York Times:

Apple lancerer efter al sandsynlighed et smartwatch, der kan forbindes til iOS-enheder via Bluetooth. Denne gang kommer rygterne fra yderst troværdige amerikanske medier.

annonce

Så er der måske nyheder på vej fra den amerikanske it-gigant Apple.

Avisen New York Times skriver, at Apple eksperimenterer med et produkt, der ligner et armbåndsur. Det er dog mere avanceret end bare et ur. Det kan, hvis avisens oplysninger holder vand, operere på samme platform som Apples iPhone. Avisen citerer unavngivne kilder, der skal have et godt kendskab til Apples udvikling.

Apple er kendt for at skabe interesse om nye produkter ved at lade oplysninger sive til forskellige medier, hvorpå der gradvist opbygges en forventning og en spænding hos de millioner af mennesker, der køber Apple-produkter som iPhone og iPad.

Får måske Willow Glass
Det nye urlignende produkt kan blandt andet bruges som mobilt betalingsmiddel, skriver avisen. Desuden skulle uret få buet glas, som lægger sig rundt om armen, og avisen peger derfor på, at Corning, der producerer det velkendte Gorilla Glass, er en mulig leverandør. Blandt andet fordi selskabet fremviste en helt ny buet glastype kaldet Willow Glass på CES-messen i Las Vegas tidligere på året.

Avisen Wall Street Journal skriver, at Apple har drøftet produktion af sådan et produkt med selskabet Foxconn i Taiwan. Foxconn, der også hedder Hon Hai Precision Industry, arbejder blandt andet på at udvikle et mere energivenligt display.

Det er langt fra første gang, at rygterne om et Apple-ur svirrer. Senest var i december 2012, hvor det kinesiske nyhedsmedie Tech 163 opstod at vide, at Appel og Intel samarbejder om det smarte ur.

Kilde: ritzau/Reuters

annonce

Denne nyhed bringer vi i samarbejde med TV 2 Beep.

annonce
Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Læs også

En Grammy til Norge

Det bedste begynderkamera er blevet endnu bedre

Få bedre video-optagelser med en gimbal

JBL udfordrer Klipsch Reference

Microsofts halvhjertede iPad Pro-dræber fortsætter tradition og fejler

Gallapremiere på Ragnarok – se billeder og video

Sonos-chef: Undskyld!

Alle produkter vil fortsat fungere efter maj, lover Sonos' CEO, Patrick Spence.

Denne lyd kan du godt glemme med trådløse hørepropper

Sonos til vrede brugere: Ro på!

Lysstærke objektiver til mellemformatkameraer

Fotoprinter for hele familien

Philips får Ambilight på alle nye TV’er

Hentet med helikopter

Philips får Ambilight på alle nye TV’er

Flere modeller får desuden lyd fra Bowers & Wilkins.