itemprop

Billedredigering

Med Adobes gratis Comp CC-app til kreative brugere, kan man arbejde med billeder, farver og former på farten.

Ideen bag den gratis app Adobe Comp CC, som er tilgængelig på App Store nu, er, at give adgang til arbejdet på iPad, imens man er på farten. Senere kan man fortsætte sin billedredigering i Photoshop, lave tegninger i Illustrator kunst eller grafisk layout InDesign på computeren, når man er tilbage på kontoret.

2015_03_31-Adobe-Comp-CC-Screenshots
App’en indeholder ikke fulde versioner af Photoshop, Illustrator eller InDesign, men giver adgang til at foretage ændringer og arbejde med ideer på farten, som man senere kan gøre færdig på en Mac eller pc.

En iPad har et stort kreativt potentiale, mens man er på farten. Men det giver kun mening, hvis du senere kan senere synkronisere arbejdet til en Mac eller pc til finpudsning. Med Comp CC gør vi dagens designproces langt mere fleksibel,” siger Jes Schyum, som er nordisk kommunikationschef hos Adobe.

Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of

Läs också

 data-srcset

Værre end spritkørsel

Du har meget dårligere reaktionstider, når du bruger bilens touch-skærm, end når du kører i beruset tilstand.

Scroll til toppen