Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

12” MacBook Air kommer til efteråret

Produktionen af ny MacBook Air med 12” Retina-skærm begynder i tredje kvartal.

Skrevet af / 24/06/2014 - 15:10
12” MacBook Air kommer til efteråret

En ny MacBook Air er på trapperne. Vi har tidligere skrevet om den nye model, som placerer sig mellem de eksisterende MacBook Air-modeller med henholdsvis 11” og 13”, men som kommer med kraftigere processor, hvilket bringer ydelsen på niveau med MacBook Pro, samt med højtopløst Retina-skærm.

Nu skriver MacRumors.com, at den nye model vil blive masseproduceret fra begyndelsen af tredje kvartal. Dermed er en kommerciel lancering ikke så langt væk, som den har været. Formentlig vil Apple lancere den nye MacBook Air enten til september eller oktober.

MacRumors citerer Digitimes, som også fortæller, at maskinerne vil blive produceret i Taiwan af firmaet Quanta Computer.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Scroll to Top